Email kldse
BEJELENTKEZÉS
  Felhasználó név:
 
  Jelszó:  
 

 

AKTUÁLIS

Fogyókúra kihívás

SISEL nyílt tájékoztató
Videók

SHIMODA Galéria

Cikkek, hozzászólások, gondolatok
Hírlevelek
Rafting túra jelentkezés
SHIMODA Sárga Angyal
sarga_angyal
Feliratkozás vállalati hírlevélre

Feliratkozás egyéni hírlevélre

SHIMODA Kft.  a facebook-on
facebook_logo

Web Counter
Látogató számláló / Web Counter

Mower küldetés

A Sisel Internationalnál, melyet Tom Mower alapított és vezet küldetésünk az, hogy egészséget, jólétet és boldogságot teremtsünk a Sisel disztribútorainak és vásárlóinak szerte a világon, életet adó termékeinkkel és siker orientált lehetőségeinkkel.

Kihasználva a tényekkel alátámasztott, nagy hatékonyságú alkotóelemek előnyeit, a Sisel olyan termékeket állít elő, melyek köztudottan hatékonyabb formában jelennek meg, mint más versenytársaké. Ezeket a lenyűgöző minőségi termékeket a Sisel legkorszerűbb eljárásokat alkalmazó kutató és fejlesztő laboratóriumában fejlesztik, és a világ legmagasabb színvonalát képviselő gyártósorukon öntik végső formába.

A Sisel termékek nem tartalmazzák azokat a potenciálisan ártalmas összetevőket melyek más márkák tisztálkodási, bőr- és hajápolási termékeiben rendszerint megtalálhatók. Ez a Sisel Safe ígérete. Termékeinket úgy alkottuk meg, hogy azok nagyságrendekkel meghaladják a velük szemben támasztott elvárásokat akár életminőség javításról, fiatalító regenerálásról, öregedéslassításról, energia bőségről, kicsattanó egészségről legyen szó.

Kivételes termékeink a Sisel nagyvonalú marketing tervével kombinálva egy nagyszerű lehetőséggé növik ki magukat a világ bármely vállalkozó kedvű embere számára.